BB-Niko: ”En ollut valmis Big Brotheriin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen toimii nykyisin televisiossa chat-ohjelman juontajana. Hän kertoi viihdelehti Staran uuden Chaos Tube -blogin haastattelussa aikovansa suunnata lähitulevaisuuudessa opiskelemaan. Samalla Niko kommentoi taannoista Big Brotheriin osallistumistaan.

– Oli se hyvä idea joo, mut et mitä siellä sit tapahtui, niin olis voinut tapahtua toisin. Ehkä mä en ollut henkisesti vielä ihan valmis siihen. Mä olin kuitenkin vielä niin nuori. Ehkä nyt jos mä menisin niin mulla olis vähän enemmän älliä, Niko kertoi.

– En mä sitä kadu, sillä mun elämässä on paljon hyvää ja mä saan paljon rahaa. Tai enemmän kuin ennen BB:tä ja tälleen. En mä BB:seen mennyt julkisuuden takia.

Niko kertoi myös ihmettelevänsä kovasti sitä, että Big Brother -kilpailijoiden elämä kiinnostaa kovasti suomalaisia.

– Kyllä mua välillä kammoksuttaa se et miten ihmisiä jatksaa kiinnostaa ne lööpit vielä. Miten kaikki BB-tyyppien uutiset ihan oikeesti aina kohoaa verkkosivustojen luetuimmiksi ja sit mitä enemmän sua dissataan ja haukutaan niin sitä enemmän susta kirjoitetaan koska sä herätät mielipiteitä, Niko kertoi.

Katso haastattelun ensimmäinen osa tästä tai artikkelin alta.