Rintavarustus kasvoi DD-kokoon – Johanna Tukiainen myy vaatteitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen tunnetaan varsin rohkeista poseerauksistaan, eikä neitokainen ole lainkaan kainostellut myöskään yläosattomissa esiintymistä. Nyt hänen muotonsa ovat kuitenkin kasvaneet sen verran, että kohujulkkiksen asuvalikoima on mennyt osittain vaihtoon.

Tästä syystä Tuksu kauppaa parhaillaan blogissaan muiden muassa pieneksi jäänyttä iltapukuaan.

– Vaaleanpunainen pitsinen, käsintehty pitkä iltapuku, sama koko käy kaikille paitsi erittäin isorintaisille naisille (minulla on DD kuppi, joten mekko ei enää sovi minulle). Mekossa on ihania kimalteita ja pikkukukkia jotka on tehty vaahtomuovista. Mekko on ostettu Miamista. Se on tällä hetkellä myynnissä Abrahaminkatu 6 osoitteessa Tähtiputiikki kaupassa.

Johanna Tukiainen myy parhaillaan myös Christian Louboutinin pinkit korkokengät, käsilaukkujaan sekä muita vaatteitaan. Kohujulkkis toivottaa asuista kiinnostuneet ihmiset kokeilemaan vaatteita kotiinsa ja lupaa antaa kaupan päälle valokuvansa nimikirjoituksilla varustettuna. Vaatteista saamistaan tuloista Tuksu lahjoittaa osan Suomen Punaiselle ristille.