Duudson-tähti sai vammoja tulimerestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Duudsonit-hurjapäätiimi on parhaillaan Yhdysvalloissa kuvaamassa MTV-kanavalle Dudesons In America -ohjelmaansa. Kaksitoistaosaisen tuotantokauden hinnaksi on ilmoitettu kuusi miljoonaa dollaria, eli 500.000 dollaria jaksolta.

Pohjalaisille hurjapäille sattuu kuvauksissa usein haavereita, mutta nyt ongelma on ollut hieman keskimääräistä suurempi. Ohjelman kuvauksissa on nimittäin sattunut onnettomuus, jossa Duudson-jäsen Jukka Hilden sai palovammoja kasvoihinsa. Katso kuvat tästä tai Facebookista tästä.

– Kuvattiin Jenkeissä jaksoa, jonka loppustuntissa räjäytettiin 15 gallonaa bensaa, ja jouduin tuon tulimeren keskelle. Naamaan tuli toisen asteen palovammoja mutta ei hätää, arvet komistaa! Jukka kertoi Maikkarin viihdeuutisten mukaan.