The Baseballs videohaastattelu, osa 3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Saksalainen The Baseballs -kolmikko nousi Suomessakin valtavaan suosioon viime syksynä, ja sittemmin yhtye on ehtinyt vierailla maassamme muutamaankin otteeseen. Nyt yhtye on tehnyt Suomessa myös ensimmäisen kiertueensa.

Viihdelehti Staran blogiryhmä Chaos Tube tapasi yhtyeen leppoisat tähdet Helsingin Tavastialla hieman ennen lopppuunmyytyä konserttia. Tässä hauskassa videossa yhtyeen jäsenet Sam ja Basti esittelevät yhtyeen nimellä myytäviä fanituotteita värikkääseen tapaansa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran videot kätevästi suoraan tietokoneellesi ja sitä kautta iPod-soittimeesi tai iPhone-puhelimeesi. Videotarjontaamme löytyy myös YouTube-sivustolta.