Amy Winehouse saa pitää suuret silikonirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka brittipoppari Amy Winehouse kiidätettiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän oli tuntenut viiltävää kipua rinnoissaan. Tuolloin epäiltiin, että laulaja voi joutua poistamaan silikonitäytteet rinnoistaan.

Winehousen 42.000 euron arvoiset rinnat on nyt tutkittu sairaalassa ja tutkimusten perusteella niiden pitäisi olla kunnossa. Siten Amy saa pitää keinotekoiset puskurinsa jatkossakin. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan kyseessä oli joka tapauksessa niin sanottu läheltä piti -tilanne, joka päättyi kuitenkin onnellisesti.

Nyt Amy Winehouse on päässyt jo sairaalasta kotihoitoon. Yksi helpottuneimmista on Amyn ja hänen perheensä lisäksi tuottaja Mark Ronson, jonka kanssa Amy työstää parhaillaan uutta musiikkia studiossa. Tämä siitä huolimatta, että heidän välinsä tulehtuivat vuonna 2008, kun Ronson lopetti Bond-tunnarin tekemisen yhdessä Amyn kanssa tämän sekoilujen takia.