Demi Lovato säikäytti fanit sairaalakuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Demi Lovato on ollut alkuvuoden ajan tiiviisti viihdelehtien otsikoissa, kun lehdissä on esitetty huhuja, joiden mukaan hän seurustelisi The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasin kanssa. Pari viikkoa sitten Demi katkaisi huhumyllyn ja vahvisti lopulta itse seurustelun.

Demi Lovato julkaisi Twitter-blogissaan kuvan itsestään ja Joesta, ja hän totesi kuvatekstissä suhteen olevan totta. Huhujen vahvistaminen oli kova paikka monille The Jonas Brothers -faneille. Nyt Demi on säikäyttänyt puolestaan omat faninsa perinpohjin julkaisemalla blogissaan kuvan, jossa hänet nähdään verisenä sairaalassa. Katso kuva alta.

Ensijärkytyksen jälkeen fanit saivat kuitenkin selville, että kyseessä ei ollut tositilanne, vaan kuva Greyn Anatomia -suosikkisarjan kuvauksista. Demi Lovato oli sarjan kuvauksissa vierailevana tähtenä, ja hänen roolihahmonsa oli loukkaantunut muiden muassa kasvoihinsa.