Näin Duudsonit sekoilevat jenkeissä – katso ensimmäiset maistiaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, Duudsonit, ovat kuvanneet jo pidemmän aikaa Yhdysvaltojen MTV-kanavan heiltä kuuden miljoonan dollarin hinnalla tilaamaa Dudesons In America -tuotantokautta, joka pitää sisällään kaksitoista jaksoa toinen toistaan hurjempia tempauksia.

Nyt Yhdysvalloissa on viimein julkaistu tuotantokauden ensimmäinen traileri, kun Entertainment Weekly sai julkaista sen yksinoikeudella. Trailerissa suomalaisetkin näkevät millaisiin hulluihin temppuihin Duudsonit ovat itsensä rapakon takana saattaneet. Katso traileri tästä. Ohjelma alkaa Yhdysvalloissa 6. toukokuuta.

Ensimmäisessä trailerissa Jackass-tähti Johnny Knoxville esittelee neljä hurjaa ystäväänsä, jotka tekevät ”hyvin tyhmiä temppuja”. Tämän jälkeen vuorossa on Suomessakin nähty räjäytystempaus. Lisäksi trailerissa nähdään kuinka keilapallolla osutaan jalkoväliin, mönkijällä hypätään konttien yli, tiikeri käy kiinni ja kuinka kolaroidaan ja otetaan ahteriin polttomerkkejä.