Marisa Miller märkänä lastenaltaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa. Sittemmin hänen jo valmiiksi menestyksekäs uransa on ollut taas uudessa nousukiidossa.

Victoria’s Secret -uransa merkeissä ollut kaunotar oli kisailemassa myös Super Bowl -otteluun liittyvissä oheistapahtumissa, jossa hänen housunsa pysyivät vain vaivoin ylhäällä. Nyt Marisa Miller on ikuistettu ilmeisesti omalla kotipihallaan täyttämässä lastenallasta vedellä puutarhaletkun avulla. Huippumalli näyttää roiskutelleen vettä myös itsensä päälle. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.