Bikinejään riisuva Miranda tyrmäävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut huippumalli Miranda Kerr on palannut julkisuuteen ja poseerannut jo parissakin julkkisjuhlissa varsin näyttävissä asuissa. Toisessa tapahtumassa hänet ikuistettiin leopardiasuisessa iltapuvussa.

Äskettäin uransa rohkeimpiin alastonkuviin GQ-lehdessä ja Pirelli-kalenterissa ikuistettu kaunotar on nyt jatkanut samaa leoparditeemaa bikinien parissa. Hän poseeraa nimittäin tuoreissa otoksissa monien muiden bikiniensä lisäksi myös leopardikuosissa. Kaiken lisäksi hän näyttää kuvissa riisuvan kyseisiä bikinejään. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.