Näyttelijäpariskunta pakenee poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka näyttelijä Randy Quaid ja hänen vaimonsa etsintäkuulutettiin epäiltynä useista rikoksista ja pidätettiin lopulta pakomatkallaan Marfassa, Texasissa.

Viranomaisten mukaan pariskunta vastusti pidätystä voimakkaasti ja tuloksena oli painiottelu, joka päätyi lopulta pidätysselliin. Nyt tilanne on jälleen uusiutunut, sillä tuomari päästi pariskunnan lopulta yhteensä 80.000 dollarin takuita vastaan vapaaksi. Kumpikaan ei kuitenkaan ilmaantunut oikeudenkäyntiin, joten pariskunta on jälleen etsintäkuulutettu.

Heidät on kutsuttu oikeuteen vastaamaan syytteisiinsä jo viisi kertaa, mutta aina tuloksetta. Randy Quaid vaimoineen oli jättänyt esimerkiksi maksamatta Santa Barbarassa 10.000 dollarin hotellilaskun ja varastanut rahaa. Lisäksi heitä syytetään muiden muassa petoksesta, murtovarkaudesta ja salaliitosta.