Pamela Anderson jättiveloissa – pelastaako realitykisa talouden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson osallistuu parhaillaan Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Hänen saamastaan palkkiosta ei ole varmaa tietoa, mutta nyt sen tiedetään tulevan tarpeeseen.

Pamela Anderson on nimittäin amerikkalaisviranomaisten mukaan jättiveloissa. Hänellä on esimerkiksi maksamattomia veromätkyjä peräti puolen miljoonan dollarin edestä. Vuosi sitten häneltä karhuttiin 493.144 dollarin maksamattomia veroja, mutta niitä ei ole vieläkään maksettu. Lisäksi summa on kasvanut vuodessa pienen omaisuuden verran jo pelkkiä korkoja.

The Sun -lehden mukaan veroviranomaiset julkaisivat 42-vuotiaan supertähden nimen listassa, jossa oli yhteensä 250 verovelkaisen nimet. Kaikilla listalla olevilla on maksamattomia veroja yli 100.000 dollaria. Andersonin asianajaja Robert T. Leonard ei suostunut kommentoimaan tietoja lehdelle.