Vaimo raivostui Tiger Woodsin törkeästä Nike-mainoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods teki viime viikolla lyhyeksi jääneen paluun kilpaviheriöille, kun hän osallistui Masters-turnaukseen ja sijoittui vasta neljänneksi. Kisan jälkeen hän kertoi jäävänsä jälleen tauolle pelimaailmasta. Samoihin aikoihin hänen Nike-mainoksensa aiheutti keskustelua erityisesti Yhdysvalloissa.

Nyt People-lehti kertoo, että mainos oli liikaa myös Woodsin vaimolle, joka oli raivoissaan siitä että mainoksessa käytettiin härskisti hyväksi Tigerin edesmenneen Earl-isän ääntä. Mainoksessa isä vaikuttaa ripittävän poikaansa haudan takaa tämän seksiskandaalin takia. Sitä vaimo ei sietänyt.

– Elin oli äärimmäisen vihainen mainoksesta ja hänestä se oli todella törkeästi tehty. Elin ei olisi mennyt lähellekään Masters-turnausta missään tilanteessa, mutta tämä mainos teki hänet vain entistäkin vihaisemmaksi. Hän on nyt päässyt yli Tigeristä ja olisin hyvin yllättynyt, ellei eropapereita jätettäisi hyvin pian, ystävä kertoi People-lehdelle.

Isän ääni on leikattu mainokseen vuonna 2004 tehdystä haastattelusta, jossa isä puhui todellisuudessa Kultida-vaimolle eikä siis Tigerille. Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Elinin Ruotsista ostamaa taloa remontoidaan parhaillaan kovalla kiireellä ja että Nordegren on toivonut saavansa asunnon muuttokuntoon kesäksi. Hänen epäillään jättävän Tigerin ja Yhdysvallat ja muuttavan lastensa kanssa Ruotsiin ainakin kesäksi.