Arianny Celeste on uusi bikinitähti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen unelma on nyt varsin lähellä uudelle kaunottarelle, kun Arianny Celeste on saanut ”jalkansa oven väliin” viihdelehtien taholla. Malli-laulaja on nyt saanut ensimmäiset kansikuvansa ja hänestä veikataan yhtä alkaneen vuoden suurimmista nousijoista mallirintamalla.

Arianny Celeste poseeraa pian Maxim-lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Lehteen muodokas mallipoppari pääsi saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Katso neitokaisen kuvat tästä.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.