Ashley Alexandra Dupre estottomissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa vielä varsin tuntematon tumma kaunotar Ashley Alexandra Dupre poseeraa parhaillaan odottamattoman näyttävissä kuvissa miestenlehden sivuilla. Muodokas neitokainen ei kuvissa juuri intiimejä alueitaan piilottele.

Dupre nähdään poseeraamassa estottomissa kuvissa esittelemässä näkyä, josta New Yorkin taannoinen kuvernööri maksoi viisituhatta dollaria tunnilta. Prostituutioskandaali teki samalla Dupresta julkkiksen. Katso kuvat tästä.

24-vuotias amerikkalainen Ashley Alexandra Dupre, oikealta nimeltään Ashley Rae Maika DiPietro, on tullut tunnetuksi sekä poptähtenä että New York Post -lehden seksikolumnistina. Ensimmäisen kerran hän nousi otsikoihin, kun hänet nimettiin kuvernööri Eliot Spitzerin seksiskandaalin keskeiseksi hahmoksi. Hän oli tehnyt maksullisen seuralaisen töitä nimellä Kristen. Sittemmin hän on julkaissut musiikkia ja hänet on nähty myös musiikkivideoissa ja televisiosarjoissa.