Charlie Sheen teki yllättäen britneyspearsit – syöksykierre alkoi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkilökohtaisen elämänsä puolella viime aikoina pahoissa ongelmissa ollut näyttelijä Charlie Sheen on tukalassa tilanteessa myös työrintamalla, sillä hänen tulevaisuutensa Miehen puolikkaat -sarjan tähtenä on vaakalaudalla. Lopullista varmuutta huhumyllyyn ei ole vielä saatu, mutta Sheen itse on ryhtynyt outoihin tekoihin.

Monet muistavat vielä hyvin kuinka varsin heikossa elämäntilanteessa ollut poptähti Britney Spears aloitti todellisen alamäkensä ajeltuaan yllättäen päänsä kaljuksi. Vaimonsa Brooke Muellerin pahoipitelystä, tappouhkauksista ja uskottomuudesta syytetty Charlie Sheen on ottanut mallia popparilta ja toiminut samoin. Hänet nähtiin nimittäin keskiviikkona hiuksensa ajelleena.

Sheenillä väitetään olleen jo kuukausien ajan avioliiton ulkopuolinen suhde escort-tyttönä toimivaan maksulliseen naiseen, Angelina Tracyyn. Nyt viihdelehdet epäilevät näyttelijän menettäneen lopullisesti otteensa elämästä ja sekoilevan itsensä ulos näyttelijäntöistä. Avioliitto ja perhe-elämä ovat olleet karilla jo aiemmin.