David Beckham paranteli leikattua jalkaansa korismatsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu jalkapallotähti David Beckham nosti taannoin Suomen kertaheitolla korkeatasoisen urheilulääketieteen maailmankartalle, kun hän lensi Suomeen leikkauttamaan katkenneen akillesjänteensä. Nyt supertähti on parannellut jalkaansa korispallomatsissa nykyisillä kotikonnuillaan Yhdysvalloissa.

David Beckham nähtiin Los Angeles Lakersin kotiottelussa varsin leppoisissa tunnelmissa. Hän sai kunnian istua ringside-kunniapaikalla heti kotijoukkueen vaihtopenkin vieressä. Dieetistä ei ollut hajuakaan, kun Beckham nautiskeli pelin aikana monenlaisista herkuista. Katso kuvat tästä.

Kuvissa näkyy hyvin myös Davidin vasemmassa jalassa oleva paketti, joka tukee leikkauksen jälkeen parantumassa olevaa jalkaansa. David ja hänen jalkatukensa olivatkin pelin kuvatuimmat kohteet. Varsinaisen pelin veivät tällä kertaa kotijoukkueen pelaajat, joten Davidilla oli aihetta juhlaan.