Hayden Panettiere antoi pelottavat kyydit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tähdeksi noussut näyttelijäkaunotar Hayden Panettiere on seurustellut jo useamman kuukauden ajan ukrainalaissyntyisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa.

Pariskuntaa on nimitetty viihdelehdissä jättiläiseksi ja kääpiöksi sekä kaunottareksi ja hirviöksi. Varsin epäsuhta pari ei ole kuitenkaan antanut moisten nimitysten vaikuttaa suhteeseensa.

Nyt Hayden Panettiere onkin näyttänyt miehelleen, että pieni ja pippurinen nainenkin osaa ohjastaa autoa Hollywoodin kaduilla. Hayden antoi nimittäin kyytiä nyrkkeilysankarilleen, mutta mies ei näyttänyt ainakaan kuvien perusteella olevan kovin rauhallisin mielin tyttöystävänsä kyydissä. Katso kuvat tästä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias moninkertainen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschko ei ole mikään rivimestari, sillä hän pitää parhaillaankin hallussaan lukuisia raskaansarjan mestaruuksia. Wladimir Klitschko on nähty myös valkokankaalla, sillä hän otteli Ocean’s Eleven -elokuvassa Lennox Lewisin kanssa.