Hayden Panettiere riisui uransa rohkeimpiin kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Hayden Panettiere ei ole kovinkaan aktiivisesti poseerannut mainoskuvissa tai muissa vähäistä vaatetusta edellyttävissä kuvissa. Nyt hän on kuitenkin päättänyt tehdä poikkeuksen.

Hayden nähdään nimittäin parhaillaan todennököisesti uransa rohkeimmissa alusvaatekuvissa Lush Magazine -lehden sivuilla. Otoksissa Panettiere esittelee upeaa vartaloaan alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

Siviilipuolella Hayden Panettiere on ikuistettu viime aikoina useita kertoja uuden miesystävänsä Wladimir Klitschkon kanssa. Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias moninkertainen nyrkkeilymestari ei ole mikään rivimestari, sillä hän pitää parhaillaankin hallussaan lukuisia raskaansarjan mestaruuksia. Wladimir Klitschko on nähty myös valkokankaalla, sillä hän otteli Ocean’s Eleven -elokuvassa Lennox Lewisin kanssa.