Holly Madison vilautti mirriään punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuukin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Tällä kertaa Holly Madison on ollut mukana Las Vegasissa järjestetyissä SPCA-juhlissa., joiden teemana olivat kissat. Näin ollen myös Playboy-kaunottarelle ojennettiin punaisella matolla oma kissa poseerausta varten. Holly ei kuitenkaan tainnut tulla kovin hyvin toimeen mirrinsä kanssa. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.