Jersey Shoren tähdet jäävät tappiolle suosikkisarjan tekemisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kohutuin realitysarja Jersey Shore joutui äskettäin siirtymään toisen tuotantokauden kuvauksia varten Miamiin, koska ryhmä ei ollut enää tervetullut alkuperäisille kuvauspaikoille. Miamissakin suurin osa pintapaikoista antoi ohjelman tähdille välittömästi porttikiellon.

Sarjassa seurataan kahdeksan nuoren aikuisten viinanhuuruista elämää. Aiemmin on selvinnyt, että sarjan tähdet saivat ensimmäisestä tuotantokaudesta suoranaista nälkäpalkkaa noin 200 euroa jaksolta. Toisella kaudella palkka on noussut jo noin 10.000 euroon jaksolta. Verrattain heikkojen palkkojen lisäksi nyt on paljastunut, että ohjelman tähdet joutuvat maksamaan juhlimisensa omasta pussistaan viinaksia myöden.

Juhliminen Miamissa on huomattavan arvokasta, ja Radar Onlinen mukaan sarjan henkilöt käyttävät noin 400 dollaria illassa drinkkeihin. Julkaisun tietojen mukaan julkkistähtien rahat alkavat kuitenkin olla hiljalleen lopussa, kun viikossa summa nousee useisiin tuhansiin dollareihin ja ylittää jopa sarjasta saatavan palkkatulon.

Tähän saakka on yleisesti oletettu, että MTV-kanava tai ohjelman tuotantoyhtiö olisi maksanut ohjelman formaattiin olennaisena osana kuuluvan juhlimisen. Näin ei kuitenkaan ole, ja keskimäärin 12 dollarin drinkeillä juhliminen voi pian päättyä, ellei asiaan keksitä ratkaisua. Jersey Shore ilman viinanhuuruista juhlimista olisi kuin Big Brother ilman kiintiöhahmoja.