Larry Kingin seksiskandaali hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva CNN-kanavan keskusteluohjelman isäntä Larry King on tuorein julkkisnimi lähes loppumattomalta tuntuvassa seksiskandaalien listassa. Hänen avioerostaan kerrottiin Yhdysvalloissa varhain tänä aamuna.

Keskusteluohjelmien kuningas eroaa nyt jo kahdeksannen kerran. Siinä ei yksinään ole juuri mitään uutta, mutta nyt eron taustalta on selvinnyt varsin raflaavia syitä. Kingin vaimo Shawn Southwick väittää nimittäin, että televisiotähti olisi ollut seksisuhteessa vaimonsa siskon Shannon Engemannin kanssa.

Kingin ja vaimon siskon kerrotaan pelehtineen muiden muassa avioparin hulppeassa Beverly Hillsin asunnossa jo kuukausien ajan. Sisko on kuitenkin kiistänyt vaimon väitteet ja kertonut joutuneensa vain avioeron syntypukiksi.

– Tämä on aivan mieletöntä. Hän yksilöi minut syylliseksi, vaikka juuri Larry on ollut kaikkea muuta kuin hyvä omaa perhettään kohtaan. Minä mukaanlukien, Shannon Engemann kertoi The National Enquirer -lehdelle.

– Shawn on jättänyt minulle myös uhkaavia viestejä. Hän uhkasi minua mikäli minä haastan lehden oikeuteen. Olen kyllästynyt koko juttuun. Minulla ei ole ollut suhdetta Larryn kanssa. Hän on ollut minulle kuin isähahmo, sisko kertoi puolestaan TMZ-julkaisulle.