Lost-tähti: ”Harrastin seksiä jo 12-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox on ollut viime päivinä velloneiden uskottomuuskohujen tuorein nimi. Fox kiistää nyt väitetyn seksiskandaalinsa Playboy-lehden haastattelussa, jossa hän kertoo avoimesti yksityiselämästään.

– Tarina ei ole totta. En kommentoi sitä mitenkään muuten. Uskottomuus on aiheena hyvin henkilökohtainen. Ihmiset vainoavat toisia mitä ihmeellisimmistä hulluista syistä, ja minä olenkin aina ollut hyvin epäileväinen muita ihmisiä kohtaan. Margherita ja minä olemme aina olleet toistemme parhaat ystävät ja rakastajat. Hän on elämäni rakkaus, Matthew Fox kertoi.

Matthew Fox on ollut Margherita Ronchin kanssa naimisissa jo 19 vuotta, mutta yhdessä pari on ollut peräti 23 vuoden ajan. Lehden toukokuun numerossa Fox paljastaa myös koska menetti poikuutensa. Hän kertoo harrastaneensa ensimmäisen kerran seksiä ollessaan vasta 12-vuotias pikkupoika.

– Olin kaksitoista. Hän oli noin kaksi vuotta minua vanhempi, eikä se ollut hänen ensimmäinen kertansa. Muistan sen edelleen kuin valokuvina. Se tapahtui Duboisissa, Wyomingissä, jossa on nykyisin ehkä tuhat asukasta. Teimme sen joen rannalla, kun kaupungissa oli rodeotapahtuma. Se oli kauheaa ja outoa. Vain kaksi lasta makaamassa ja vetämässä toisiltaan housuja alas.