Nelosen palkittu tv-sarja lopetetaan ennenaikaisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Nelosella nähtävä palkittu amerikkalainen Damages-televisiosarja tulee lehtitietojen perusteella kohtaamaan pian loppunsa ennenaikaisesti. Asiasta kertoi elokuva- ja televisioalaa seuraava arvostettu Variety-lehti.

Lehden mukaan ei ole todennäköistä, että Damages saa vielä uuden tuotantokauden. Kalliiksi tulleita tuotantokustannuksia on yritetty neuvotteluteitse jakaa Sony Picturesin ja DirecTV:n kanssa. Asiassa ei ole kuitenkaan päästy sopuun, koska viimeksimainittu ei halua lähteä mukaan tukemaan draamasarjan tuotantoa.

Mikäli sarja tulisi vielä saamaan jatkoa, edellyttäisi se lehden mukaan dramaattisia leikkauksia tuotantokustannuksiin. Sellaisia ei ole kuitenkaan tällä tietoa luvassa, joten draamasarjan tällä tietoa viimeinen jakso tullaan näkemään Yhdysvalloissa 19. huhtikuuta. Sarjan pääosassa nähdään näyttelijäveteraani Glenn Close.