Gisele Bundchen näyttävänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Gisele Bundchen synnytti joulukuun alkupuolella esikoispoikansa. 29-vuotias malli pysyi synnytyksen jälkeen poissa julkisuudesta, mutta on jo ehtinyt tehdä paluun mallimarkkinoille. Nyt hänet nähdään ensimmäisissä uusissa bikinikuvissa synnytyksensä jälkeen.

Menestyksekkään uran mallina tehnyt Bundchen on kommentoinut Vogue-lehdessä synnytyksensä olleen elämänsä uskomattomin kokemus. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen. Tällä kertaa tuore äiti poseeraa ihonhoitotuotteiden näyttävissä mainoskuvissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.