Sinkkuelämää oli liian seksikäs Dubaihin – käsikirjoitus uusiksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosioon aikoinaan noussut Sinkkuelämää-televisiosarja sai muutama vuosi sitten ensimmäisen elokuvaversionsa, josta muodostui sarjan tapaan suuri menestys. Nyt elokuva on saamassa jatkoa, mutta kuvauksissa ilmeni mielenkiintoinen ongelma.

Ensi kuussa ensi-iltansa saavassa toisessa Sex And The City -elokuvassa keskeiset hahmot lähtevät lomailemaan Arabiemiraatteihin. Tosielämässä koko tuotantotiimillä ei ollut koko arabimaahan mitään asiaa, sillä tuloksena olisi voinut olla esimerkiksi vankilareissu koko ryhmälle.

Käsikirjoituksen mukaan räväkät neitokaiset suuntaavat Arabiemiraatteihin, mutta todellisuudessa kyseiset osuudet kuvattiin huomattavasti suvaitsevammassa Marokossa, ABC News kertoi tänään. Kuvauspaikan vaihtumisen lisäksi myös käsikirjoitusta jouduttiin muokkaamaan huomattavasti, koska merkittävä osa kohtauksista oli alunperin määrä kuvata tunnettujen nähtävyyksien liepeillä.

– Puolet tarinasta oli alunperin kirjoitettu Dubain ympäristöön. Esimerkiksi Ski Dubai ja Dubai-joki olivat mukana… Kaikki pyöri Dubain ympärillä, koska käsikirjoittajat halusivat tytöt näyttävään ja moderniin arabikaupunkiin, tuotantotiimin jäsen paljasti.

Arabiemiraatit ja erityisesti Dubai ovat olleeet viime aikoina useita kertoja otsikoissa, kun länsimaalaisia turisteja on tuomittu jopa kuukaudeksi vankilaan yhden suudelman takia. Lisäksi libanonilainen mies tuomittiin äskettäin kuolemaan taikuuden harjoittamisesta, koska hän oli juontanut kotimaassaan ennustamiseen liittyvää televisio-ohjelmaa.