Tiger Woodsin etsintäkuulutettu rakastajatar jäi kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalissa ryvettyneen Tiger Woodsin tunnetuimpiin rakastajattariin lukeutuva Jaimee Grubbs on pidätetty Los Angelesissa. Hiuksensa äskettäin vaalentanut brunette jäi poliisin haaviin etsintäkuulutustensa johdosta.

24-vuotias Jaimee Grubbs oli etsintäkuulutettu epäiltynä kolmesta liikennerikkomuksesta, mutta poliisi ei ollut aiemmin tavoittanut häntä. Neitokainen oli kurvaillut autollaan jo pidemmän aikaa ilman asianmukaista ajokorttia, ja viimein keskiviikkona iltapäivällä hänet saatiin kiinni Länsi-Hollywoodissa, Radar Online uutisoi.

Poliisin tiedottaja Jeff Gordon vahvisti pidätyksen ja kertoi naisen löytyneen autonsa rekisterikilven perusteella. Rutiininomaisesti tietojärjestelmään syötetty rekisterikilpi toi vastauksena kolme etsintäkuulutusta, minkä jälkeen partio lähti Jaimee Grubbsin perään ja pysäytti hänet. Kohujulkkis pääsi vapaaksi seuraavana aamuna odottamaan oikeudenkäyntiä 30.309 dollarin takuita vastaan.