Anna Puu : Riko Minut

Singlet · Stara.fi

Esikoisalbumillaan hienosti menestynyt Idols-menestyjä Anna Puu julkaisee toisen albuminsa 26. toukokuuta. Albumin takana on sama tekijätiimi kuin esikoisenkin. Nyt Sahara-nimeä kantavalta toiselta albumilta julkaistaan ensimmäinen singlelohkaisu nimeltään Riko Minut.

Biisi käynnistyy yksinkertaisella kitarataustalla hienoisessa latinohengessä. Kappale lähtee kasvamaan tyylikkäästi Annan vokaalien ympärille. Ratkaisu toimii hyvin, ja soundipuolella kappale kasvaakin hiljalleen kohti ensimmäistä kertosäettä. Kertsiin päästäessä ei kuitenkaan tule odotettua tarttuvaa melodiakoukkua, johon kuulijaa valmisteltiin kappaleen alkupuolella.

Sen sijaan biisin tunnelma seestyy hieman, koska kappaleen perusteema pysyy varsin tasapaksuna. Kuitenkin kappaleen keskiosan skittarevittelyt ja kappaleen päättävä orkesteriosuus ovat kappaleen parasta antia ja ne nostavat kokonaisuuden tylsyyden suosta varsin onnistuneeksi tunnelmapalaksi. Toisen levyn aloitussingleltä olisi voinut odottanut jotain hieman suurempaa, mutta tälläkin on hyvä jatkaa. Kokonaisuus on kuitenkin tyylikäs radioraita.

Pisteet 3/5