Candice Swanepoel jälleen vähissä vaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikastiin kovaa vauhtia kipuava Candice Swanepoel alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa näyttävissä alusvaatteissa ja bikineissä. Tällä hetkellä voidaan jo hyvällä syyllä sanoa, että hän on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi.

Kuvankaunis Swanepoel kiinnitettiin taannoin myös Victoria’s Secret -malliston kasvoksi. Vaalea kaunotar on viime aikoina poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa entistäkin timmimmässä kunnossa. Nyt vuorossa on kuitenkin jotain aivan muuta, sillä Candice poseeraa nyt uransa tähän mennessä seksikkäimmissä kuvissa Etelä-Afrikan lehden GQ-kannessa ja sisäsivuilla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.