Conan O’Brien soitti ja lauloi livekeikallaan – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka parhaillaan pakkolomalla televisiosta oleva televisioisäntä Conan O’Brien aloitti kovasti odotetun livekiertueensa Oregonista, Yhdysvalloissa. Turnee käynnistyi Eugenen kaupungista, jossa Conan purki kolmen kuukauden aikana kertynyttä vitsivarastoaan.

Useissa eri esiintymisasuissa lavalla nähty ja muutamia tuttuja tähtiäkin televisiomaisesti haastatellut Conan tarjosi yleisölle herkkua koko 40 dollarin lippurahan edestä. Kaikki kiertueen esiintymiset on loppuunmyyty. Paikalle saapunut noin 2.500 hengen yleisö sai todistaa myös supertähden laulua- ja soittotaitoa. Ohjelmistossa oli muiden muassa I Will Survive -klassikko Conanin omilla sanoilla.

Nyt esiintymisessä tallennettuja videoita on julkaistu verkossa. Katso video tästä tai artikkelin alta. Los Angelesiin kiertue saapuu 24. huhtikuuta ja New Yorkiin 2. kesäkuuta. Turnee päättyy Atlantaan 14. kesäkuuta. Televisioon Conan palaa vasta marraskuussa, kun hän aloittaa oman ohjelmansa TBS-kaapelikanavalla.