Hiphop-festari Blockfest elokuussa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blockfest on hiphop-kulttuurille omistettu kaksipäiväinen kaupunkifestivaali, joka järjestetään historiansa kolmatta kertaa 20. – 21. elokuuta 2010 Tampereella.

Nuorten harrastajien käynnistämä ja joka vuosi loppuunmyyty hyväntuulinen tapahtuma kokoaa vuosittain genren kotimaiset huippunimet sekä ulkomaiset tähtivieraat saman katon alle esiintymään. Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan festivaalin pääsalina toimiva kulttuuria henkivä Pakkahuone on nähtävyys jo itsessään.

Festivaalia varten on varattu myös viereinen Klubi sekä aiempia vuosia enemmän ulkoaluetta. Esiintymiset tapahtuvat sisätiloissa, joten tapahtuman onnistuminen ei riipu sääolosuhteista.

Ensimmäisenä artistikiinnityksenä on julkistettu Asa, jonka harteilla Ismo Alangon mielestä lepää suomalaisen sanoittamisen tulevaisuus. Asa esiintyy Blockfesteillä avauspäivänä perjantaina. Tapahtuma on ikärajaton, täysi-ikäisille on erilliset anniskelualueet. Lipunmyynti käynnistyy toukokuussa.