24-tähti paini portsareiden kanssa kaatokännissä ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland tunnetaan rooliensa lisäksi myös siitä, että viinakset maistuvat hänelle varsin hyvin. Lukuisia kertoja aiemminkin baareissa törttöillyt supertähti riehui tällä kertaa Lontoossa.

Hollywood-tähti veti niin sanotusti lärvit viettäessään vapaailtaansa Lontoon yössä. Silminnäkijöiden mukaan hän oli juonut itsensä täysin toimintakunnottomaksi, mutta siitä huolimatta järjestysmiehet joutuivat painimaan näyttelijän kanssa heittäessään häntä ulos baarista. Valkosmokkiset järjestysmiehet joutuivat ottamaan Suthelandia jopa kuristusotteella kaulasta kiinni.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan tapahtumat käynnistyivät eilen illalla jo kello 22:40, jolloin 43-vuotias Kiefer Sutherland bongattiin ystävänsä kanssa The Covent Garden -hotellin aulabaarissa. Sieltä ilta jatkui strippibaariin, jossa Sutherlandin kerrottiin huudelleen hävyttömyyksiä ja josta hänet heitettiin lopulta ulos. Kostea ilta päättyi aamuneljältä, kun paidattomaksi itsensä riisunutta näyttelijää heitettiin ulos toisesta ravintolasta kahden järjestysmiehen voimin.