Norjan hallitusta johdetaan Applen iPadin avulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan lentoliikennettä parhaillaan ravisteleva tuhkapilvi on aiheuttanut ongelmia sadoille tuhansille ihmisille. Mukaan mahtuuu myös sankka joukko poliitikkoja ja valtiopäämiehiä. Yksi ongelmiin joutuneista on Norjan pääministeri Jens Stoltenberg.

Stoltenberg oli ongelmien alkaessa Yhdysvalloissa osallistuttuaan siellä järjestettyyn ydinasekokoukseen, ja samaan aikaan tuhkapilven takia myös Norjan lentoliikenne on jouduttu katkaisemaan. Näin ollen pääministeri ei ole päässyt lentämään kotimaahansa.

Norjan pääministerin virallisella Flickr-sivuilla on nyt julkaistu valokuva, jossa pääministeri on yhteydessä hallitukseensa uuden iPad-laitteensa avulla New Yorkin kansainväliseltä lentokentältä käsin. Applen iPadin käytön maan hallituksen ohjaamisessa vahvisti CNN-uutiskanavalle myös pääministerin lehdistöavustaja.

stoltenberg ipad