Lily Collins sai ison leffaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin jälkikasvu on tehnyt menestyksekästä uraa jo muutamia vuosia Yhdysvalloissa, sillä hänen tyttärensä Lily Collins nähdään parhaillaan myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa.

Lily Collins on leffassa sivuosassa, mutta nyt hänelle on auennut tie suurempaan tähteyteen. 21-vuotias tumma kaunotar on nimittäin saanut naispääosan John Singletonin tulevasta Abduction-elokuvasta. Leffassa Collinsin vastanäyttelijänä hänen poikaystäväänsä esittää Twilight-leffoista tuttu Taylor Lautner. Elokuvan kuvaukset alkavat Pennsylvaniassa ensi kesänä.

21-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins Elämä pelissä -elokuvan lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.