Mel Gibson jätti nuoren venäläistyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson nousi viime keväänä otsikoihin jätettyään Robyn-vaimonsa yllättäen 29 vuoden avioliiton jälkeen. Pian selvisi, että ennen avioeroaan näyttelijä oli saattanut raskaaksi hänen uuden nuoren tyttöystävänsä.

Vain puoli vuotta avioeron jälkeen Gibsonin tuolloin 24-vuotias venäläissyntyinen tyttöystävä Oksana Grigorieva synnytti uusioparille lapsen, joka oli siis saanut alkunsa kolme kuukautta ennen avioeroa. Nyt Mel on jälleen suhdekohun keskipisteenä, sillä hänen kerrotaan jättäneen Grigorievan, People-lehti uutisoi.

Pariskunnalla on viisikuukautinen tyttölapsi. Lehden haastatteleman lähteen mukaan eron taustalla ei ole tällä kertaa kolmatta osapuolta, vaan uusiopari ajautui erilleen ja he ovat edelleen hyviä ystäviä. Eronnut pari aikoo kasvattaa yhteistä Lucia-tytärtään jatkossakin yhdessä. Gibsonin avioerosta on nyt kulunut lähes tarkalleen vuosi.