Nicolas Cage osti pyramidin omaksi haudakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisissa rahavaikeuksissa edelleen taisteleva Hollywood-tähti Nicolas Cage nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankaalla Kick-Ass -elokuvan sivuosassa. Miljoonien dollareiden veloistaan huolimatta näyttelijä on nyt siirtynyt ostolaidalle.

Kyse ei ole kuitenkaan osakkeista tai muista arvopapereista. Nicola Cage on nimittäin hankkinut itselleen oman henkilökohtaisen pyramidin, TMZ uutisoi. Lukuisat kartanonsa ja linnansa viime kuukausina pakkohuutokaupoissa ja ulosmittauksissa menettänyt supertähti ei kuitenkaan aio muuttaa pyramidiin asumaan – ainakaan ennen kuolemaansa.

Cagen hankkima mini-pyramidi on noin kolme metriä korkea valkoinen hautapaikka, jonka rakennetaan odottamaan häntä New Orleansin hautausmaalle. Suosikkinäyttelijä on ollut urallaan tekemisissä myös pyramidien kanssa, sillä hän tähditti taannoin historian syövereihin sijoittunutta National Treasure -elokuvaa.