Ozzy Osbourne yllättää uudella albumilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hevilegenda Ozzy Osbourne julkaisee uuden albumin kolmen vuoden tauon jälkeen. Järjestyksessään jo kymmenes studioalbumi on nimeltään Scream. Albumin on tuottanut Ozzy Osbourne yhteistyössä Kevin Churkon kanssa.

Herrat tuottivat yhdessä myös Ozzyn edellisen, vuonna 2007 julkaistun Black Rain -studioalbumin. Albumin ensimmäinen single on nimeltään Let Me Hear You Scream, ja se sai ensiesityksensä jenkeissä CSI:NY –televisiosarjassa.

Uudella levyllä kuullaan ensimmäistä kertaa Zakk Wylden tilalle tullutta kitaristia Gus G:tä. Basson varressa jatkaa edelleen Blasko, rummuissa Tommy Clufetos ja koskettimissa Adam Wakeman. Ozzy bändeineen starttaa 18 kuukautta kestävän maailman kiertueen kesällä ja esiintyy myös Turun Ruisrockissa. Ozzy Osbourne julkaisi hiljattain elämänkerran nimeltään I Am Ozzy, jossa kerrotaan herran uskomaton elämäntarina ensimmäistä kertaa miehen omin sanoin.