Scarlett Johansson näyttävissä vaatemainoksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hän tähdittää 5. toukokuuta Suomessa ensi-iltansa saavaa Iron Man -elokuvan jatko-osaa. Sitä ennen hän ehtii vielä poseerata monissa mainoskuvissa.

Elokuvamaailman kuumimpien naisten joukkoon useasti äänestetty kaunotar nähdään parhaillaan Mango-vaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa, jotka ovat nyt aiheuttaneet hämmennystä. Kuvat näyttävät nimittäin siltä, että ne olisi ikuistettu jo kymmenen – viisitoista vuotta sitten, koska Scarlett vaikuttaa niissä nuorelta teinitytöltä. Katso kuvat tästä.

Viime kuukaudet Scarlett Johansson on keskittynyt teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa. Näytelmän viimeinen esitys on jo takana ja nyt Scarlett keskittyy tulevan elokuvansa markkinointiin.