Seksiskandaali keskeytti jo televisiosarjan kuvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu mielenkiinnolla tuoreimman seksikandaalin vaiheita, kun näyttelijä Steven Seagalin väitetään pitäneen työntekijäänsä seksiorjana kotonaan. Nyt kohu takia on jouduttu keskeyttämään jo Seagalin televisiosarjan kuvaukset.

Steven Seagal piti entisen työntekijänsä Kayden Nguyenin mukaan häntä seksiorjana. Näyttelijän mukaan Nguyen sai kuitenkin potkut huumeidenkäytön takia ja yrittää nyt kostaa syytösten ja oikeusjutun avulla. Eilen amerikkalainen TMZ-lehti julkaisi kuvamateriaalia, joiden perusteella Kayden on toiminut pornotähtenä. Paljastus ei ainakaan parantanut hänen tilannettaan.

Oikeusjutun vaikutukset ovat kuitenkin vaikuttaneet jo Seagalin uraan, sillä hänen tähdittämänsä Steven Seagal: Lawman -realitysarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään, Radar Online uutisoi. Keskiviikkona poliisit pyysivät Kayden Nguyeniä poliisilaitokselle, jotta tapauksesta voitaisiin aloittaa oikeusjutun lisäksi myös virallinen poliisitutkinta. Paikallinen sheriffi totesi käsittelevän Seagalia kuin ketä tahansa normaalia ihmistä ilman erikoiskohtelua.