The Saturdays säikähti paljaita peniksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa nosteessa viime aikoina ollut brittiläinen tyttöbändi The Saturdays koki todellisen yllätyksen ollessaan katsomassa Lontoon West Endissä maineikasta Hair-musikaalia. Musikaalin miestähdet riisuivat nimittäin kaikki vaatteensa ja paljastivat kaunottarille sukupuolielimensä kesken esityksen.

Yhtye kertoi The Sun -lehdelle paljastelun tulleen heille shokkina, kun he olivat katsomassa maineikkaan musikaalin tuoreinta ensi-iltaesitystä. Pari miehistä riisuutui alastomaksi, minkä johdosta tyttöbändiläiset punastuivat housujen sisällön nähdessään. Viisihenkisen bändin Rochelle Wiseman hehkutti tapausta myös Twitter-blogissaan.

– Kukaan ei varoittanut minua, että mukana olisi alastomuutta. Täysin paljaita peniksiä! WOW, miten hieno show se olikaan, Wiseman kirjoitti lukijoilleen samoin kuin myös bänditoveri Vanessa White.

– Wow, he olivat itse asiassa täysin alastomana. Woo, haha. Olin epävarma minne pitäisi katsoa, White kirjoitti.