Virolaiset viulistikaunottaret Playboyn kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen nuoren viulistin muodostama kuuma virolainen klubiakti Violina kiertää parhaillaan Suomea kevätkiertueellaan. Violinan muodostavat kolme kuvankaunista nuorta ammattiviulistia, Daana, Johanna ja Käll.

Neitokaiset soittavat sähköviuluja tavalla, jota ei ole ennen nähty. Aiemmin ryhmä on esiintynyt kotimaansa lisäksi muiden muassa Espanjassa. Kolmikko poseeraa parhaillaan Playboy-lehden virolaisversion kannessa näyttävissä nahka-asuissa. Katso kuvat alta. Suomessa jälleen ensi viikonloppuna keikkaileva trio on ehtinyt jo tutustua suomalaisiin miehiin.

– Suomalaiset miehet tulevat helposti juttelemaan. Ja ovathan he myös todella mukavia, naiset kertovat.

Vuonna 2008 perustetun yhtyeen taustalla toimivat tuottajat Mihkel Mattisen ja Timo Vendt. Violina esittää pääsääntöisesti covereita tunnetuista klubihiteistä ja ohjelmistossa kuullaan esimerkiksi Thriller, Rise Up ja Infinity. Violina on julkaissut myös omaa tuotantoaan ja kokoonpanon esikoissinglellä Sellel ööl laulaa Virossa erittäin tunnettu Lenna Kuurmaa.

Violina Playboy

Violina