Caroline Wozniackin bikinivartalo haastaa Kournikovan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden lopulla Bleacher Report -julkaisu rankkasi järjestykseen kolmekymmentä maailman seksikkäintä naispuolista tennistähteä. Kymmenen kärkijoukkoon mahtui myös 19-vuotias tanskalainen Caroline Wozniacki.

Tenniskaunotarten monivuotinen ykkönen Anna Kournikova ei enää listalla ollut mukana, koska hän on jättänyt aktiiviuransa jo taakseen. Nyt Caroline Wozniacki on haastanut nimekkään edeltäjänsä ja poseerannut näyttävissä bikinikuvissa nauttimassa auringosta lomatunnelmissa yhdessä ystäviensä kanssa. Katso kuvat tästä.

19-vuotias tanskalaissyntyinen Caroline Wozniacki on tällä hetkellä naisten tenniksen maailmanlistan kakkonen, joten hänen pelilliset taitonsa ovat ulkoisten avujen tasolla. Carolinen puolalaissyntyiset vanhemmat ovat molemmat ammattiurheilijoita, ja äiti toimii edelleen hänen valmentajanaan. Kaunis tennistähti poseeraa nykyisin muiden muassa Adidaksen mainoskasvona.