Adrianne Curry rintavana supersankarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallina toiminut julkkistähti tunnetaan innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä, ja siellä hän julkaisi myös tuoreimmat kuvansa.

Omia valokuviaan innokkaasti netissä julkaiseva Adrianne Curry on siirtänyt verkkoon myös nakukuviaan, mutta nyt vuorossa on ollut otos, jossa hän poseeraa rintavana supersankarina. Kuvasta päätellen tunnelma on haettu taannoisesta Fifth Element -elokuvasta. Samaan aikaan Adrianne julkaisi itsestään kuvan myös Batman-naamarissa. Katso kuvat alta.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Adrianne Curry

Adrianne Curry