Candice Swanepoel esitteli näyttävimmät alusvaatteet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikastin tuoreimpiin nimiin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin jokaviikkoinen tähti viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen on tullut huippumallien joukkoon pysyvästi.

Kuvankaunis Swanepoel toimii nykyisin myös Victoria’s Secret -malliston mainoskasvona. Vaalea kaunotar on viime aikoina poseerannut ahkerasti yhtiön mallikuvissa. Tällä kertaa hän esittelee alusvaatteita näyttävissä mallikuvissa, joissa suurimmassa osassa hänellä on yllään ainoastaan alushousut. Katso kuvat tästä.

21-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta. Kaunottaren ura lähtikin nopeaan nousuun, sillä pian hän koristi jo muun muassa Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.