Cheryl Cole haluaa kunniallisen avioeron pettäjämiehestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole on ollut jo viikkokausia varsinaisessa piinapenkissä, kun hänen aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna äänestetty laulajakaunotar ei ole hiljaisuudestaan huolimatta ottamassa miestään takaisin.

Cheryl Cole heitti Ashleyn ulos pariskunnan yhteisestä miljoonakodista heti uskottomuuden tultua julki. Siitä saakka hänen on odotettu jättävän myös avioeropaperit, mutta vieläkään niitä ei ole toimitettu tuomioistuimelle. Tuoreimpien tietojen mukaan Cheryl haluaakin nyt hoitaa asian kaikessa rauhassa siten, että hän voi erota miehestään kunnialliseen tapaan ja ilman mediakohua.

Jalkapallotähti Ashley Cole on yrittänyt anella vaimoaan takaisin epätoivoisesti, mutta yritykset eivät ole tuottaneet tulosta. Jo pari viikkoa sitten Britanniassa uutisoitiin, että Cheryl ei ole valmis perumaan avioeropäätöstään. Hän on käynyt tapaamassa erojuristiaan jo useita kertoja viime viikkoina. Daily Mail -lehden mukaan tilanne on kuitenkin edennyt sen verran, että pariskunta on nykyisin yhteydessä toisiinsa tekstiviestien ja sähköpostien välityksellä.