Näyttelijäkaunotar pidätettiin avioliittohuijauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu meksikolaisnäyttelijä Fernanda Romero ja hänen amerikkalainen aviomiehensä, pizzakuski Kent Ross, on pidätetty Yhdysvalloissa epäiltynä avioliittohuijauksesta. Pariskunnan epäillään tekaisseen avioliittonsa vain jotta Romero saisi Yhdysvaltojen kansalaisuuden.

Kuvankaunis brunette ja hänen miehensä pidätettiin sen jälkeen, kun Romeron entinen poikaystävä, muotikuvaaja Markus Klinko, oli tehnyt avioparista ilmiannon maahanmuuttoviranomaisille. Klinkon mukaan Romero maksoi Rossille päästäkseen hänen kanssaan naimisiin. Viranomaiset tutkivat parhaillaan poikaystävän syytöksiä, ja niiden pitäessä paikkansa voisi aviopari saada jopa lähes kahden vuoden vankilatuomion avioliittohuijauksesta.

Näyttelijätär odottaa parhaillaan oikeudenkäynnin alkamista vapaalla jalalla 50.000 dollarin takuita vastaan. Hänen passinsa on takavarikoitu ja hänet on määrätty matkustuskieltoon. 28-vuotias meksikolaissyntyinen Fernanda Romero on näytellyt menestyksekkäällä urallaan peräti viidessätoista televisiosarjassa ja elokuvassa vuoden 2005 jälleen. Teini-ikäisenä hän kuului meksikolaiseen Frizzby-menestysyhtyeeseen, joka julkaisi maassa kaksi ykköshittiä.