Kim Kardashian riisui kaiken alastonkuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut tunnetuksi muodokkaasta takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Äskettäin Kim erosi poikaystävästään, mutta hän ei jäänyt sitä suremaan, vaan vauhti on kiihtynyt entisestään.

Nyt sinkkuna viihtyvä tumma neitokainen on uskaltautunut riisumaan kaikki vaatteensa Harper’s Bazaar -lehden kuvaan, jossa muodokas kaunotar poseeraa alastomana. Hänen intiimit ruumiinosansa ovat kuitenkin jääneet asennosta johtuen näkymättömiin. Katso kuva tästä.

Alunperin Kim Kardashian nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.