Sophie Howard paljasti avunsa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedusteli taannoin lukijoiltaan viime vuoden lopulla saarivaltion parhaita rintoja. Varsin erikoisen äänestyksen mukaan Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät nykyisin virallisesti neitokaiselta nimeltä Sophie Howard.

Howard poseerasi heti tuoreltaan kyseisen lehden sivuilla niin yläosattomissa kuin alastomanakin, ja sittemmin hän on poseerannut useiden muidenkin lehtien kuvissa. Nyt povipommi on esitellyt hänet julkkikseksi tehneitä muotojaan avoimesti Nuts-lehden kuvissa, jotka eivät kuitenkaan päätyneet lainkaan paperilehteen. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.