Suosikkisarjan kuudelle tähdelle potkut – britit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Eastenders-saippuasarjan tuottajat yllättivät eilen illalla sarjan tähdet ja miljoonat katsojat, kun peräti kuuden näyttelijän kerrottiin saavan potkut. Joukossa olivat myös sarjan suosituimpien hahmojen joukkoon lukeutuvat Minty Peterson (Cliff Parisi) ja Charlie Slater (Derek Martin).

Ohjelmasta vastaava tuottaja vaihtoi äskettäin, ja monet epäilivät uuden tuottajan, Bryan Kirkwoodin, tuovan mukanaan irtsisanomisia. Näin onkin nyt käynyt, kun tuottajan kerrotaan haluavan uudistaa sarjaa. Aiemmin Kirkwood tuotti Hollyoaks-saippuasarjaa, josta hän irtisanoi aikoinaan kymmenen näyttelijää.

Potkut saaneista tähdistä ainakin osa tule ennakkotietojen mukaan ”kuolemaan” sarjassa, mutta kaikki poistuvat sarjasta tavalla tai toisella. Erityisen surullisia brittikatsojat ovat Derekin ja Cliffin lähdöstä, sillä he ovat olleet viime vuosina sarjan keskeisiä hahmoja. Heidän tilalleen odotetaan kuitenkin nyt nuoria uusia nimiä, jotka toisivat samalla sarjaan uusia nuorekkaampia tuulia.