Brittipoppari sai hermoromahduksen – dokasi liikaa kiertueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatähti Kate Nash on paljastanut kärsineensä hermoromahduksesta viimeisimmän Yhdysvaltojen kiertueensa jälkeen. Tilanne karkasi käsistä sen jälkeen, kun hän ryhtyi juomaan runsaasti alkoholia peittääkseen epävarmuutensa.

Hittiartisti kärsi henkisistä ongelmista vuonna 2008 tekemällään kuuden viikon kiertueella.

– Minun oli vaikea innostua konserteistani. Sitten tunsin syyllisyyttä ja aloin vihata itseäni siitä, että olin huono esiintyjä ja sitten epäilin vielä omia kykyjäni. Kaiken sen takia tulin erittäin epävarmaksi, Kate Nash kertoi The Guardian -lehdelle.

– Ryhdyin juomaan paljon alkoholia, mutta ei se ollut vakavaa. Sen takia en kuitenkaan ollut niin hyvässä kunnossa kuin minun olisi pitänyt olla. Olin myös hyvin väsynyt. Muistan olleeni lavalla ja katsoessani biisilistaa ajattelin, että minun pitää laulaa vielä kaikki nuo kappaleet.

Nash sai kuitenkin Yhdysvaltojen kiertueensa tehtyä, mutta hermoromahdus ilmeni heti turneen jälkeen, kun hän oli konsertoimassa Saksassa.