Gwyneth Paltrow ulos jättileffasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on ilmoittanut jättäytyneensä pois suuren budjetin Hollywood-elokuvasta. Pian Suomenkin valkokankailla Iron Man -elokuvassa nähtävä supertähti jätti uuden projektinsa keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämäänsä.

Paltrowin oli määrä näytellä elokuvassa Nicole Kidmanin esittämän naisen vaimoa. Kyseinen rooli on ilmeisen huonomaineinen, sillä alunperin samaan rooliin oli kiinnitetty Charlize Theron. Hän kuitenkin jättäytyi pois elokuvasta jo viime vuoden puolella, ja tilalle kiinnitettiin Gwyneth Paltrow.

Nyt leffan tuottajat ovat joutuneet etsimään jo toistamiseen uutta naistähteä elokuvan toiseen pääosaan, Mail on Sunday uutisoi. David Ebershoffin kirjaan perustuva elokuva kertoo ensimmäisestä sukupuolenvaihtoleikkauksessa olleesta henkilöstä.